제과점 빵집 베이커리 매장 가게 설계 실내 인테리어 디자인 사진 Omonia Bakery / bluarch
이 빵집은 그리스어 과자로 유명한 유명한 Omonia 브랜드 뒤에 가족을 위해 새로운 프로젝트입니다. 이것은 볼 통해 부엌에 구내에 준비 패스 트리와 빵을 판매하고 있습니다.
이 가게의 디자인은 방종을 축하 ... 달콤한 기쁨의 소비를 통해 자기의 일상적인 분쇄의 정지합니다. 공간은 부드럽고 따뜻 ... 섹시하고 퇴폐는 ... 초콜릿처럼. 많은 과자의 지형처럼,이 디자인은 - fieri에 패스 트리의 흥미로운 기대 ... 액체 칵테일, 다진 재료를 제공하고 싶어 후원자가 즙이 많은 물건을 취향 공간 풍미의 이야기와 유기적으로 교대.
1000 sqf 실내 공간의 주요 기능은 유동적인 표면이다 다른 높이로 천장과 측면 벽을 커버 [¼ "초콜릿 브라운 Bisazza 타일과 함께 입은]. 이 표면 거품 warps 및 6 인치 관형 백열 전구의 시스템 그리고 레드 시더 나무 분야의 합의를 협상합니다. 에폭시 바닥은 토막 코너를 통해 벽면을 계속하고 있습니다. 책장과 LED 스트립은 초콜릿 표면의 전환을 탐색할 수 있습니다.
그것은 강화 유리 상자 내에서 단순히 자리로 ... 따라서, [그 용서할 줄을 정렬하고 복잡한 세부 사항] 프로젝트의 장인의 정교한 수준 Omonia의 과자의 세련된 artisanship와 paralleled있는 부엌은, 공개 전시됩니다.
This bakery is a brand new project for the family behind
the renowned Omonia brand famous for its Greek pastries. It sells pastries and
breads prepared on premises in the see-through kitchen.
The design of this store celebrates indulgence… the
suspension of one’s everyday grind through the consumption of a sweet delight.
The space is soft and warm… sexy and decadent… as chocolate. Much like the
physiognomy of a pastry, this design wants to offer the exciting anticipation
of a pastry in-fieri… the liquid concoction, the minced ingredients… The space
shifts organically with the narrative of flavors as patrons taste the succulent
goods.
The main feature of the 1,000 sqf interior space is a
fluid surface [clad with ¼” chocolate brown Bisazza tiles] which covers the
ceiling and the side walls to different heights. This surface warps in bubbles
and negotiates a system of 6-inch tubular incandescent light bulbs… and an
arrangement of red cedar wood spheres. The epoxy flooring continues to the
walls via filleted corners. A shelf and LED strips navigate the transition with
the chocolate surface.
The kitchen is exhibited to the public, as it sits simply
within a tempered glass box…Therefore, the exquisite level of craftsmanship of
the project [with its unforgiving alignments and complex details] is paralleled
with the refined artisanship of Omonia’s pastries.
Architect: bluarch
Location: Queens, 퀸즈, New York City, 뉴욕 주, New York, 뉴욕, USA, 미국
Project Area: 1,200 sqf
Photographs: Courtesy of bluarch
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